Over mij

 

Wat maakt dat ik doe wat ik doe? Mijn “Why?” 
Ik krijg energie als ik potentieel zie in anderen, als ze wíllen groeienInspireren, coachen en aanzetten tot actie, zó mijn ding! Als die personen op hún beurt in authenticiteit, kennis & kunde groeien, dan is die besmettelijkheid zó mooi voor een team. Dáárom werk ik zo graag met leidinggevenden. Zij zijn op hun beurt facilitator en inspirator voor hun eigen team. Zij kunnen het verschil maken richting een optimale work experience en betrokkenheid. Ik leer hen héél graag “hoe” en op hun beurt geven ze zoveel terug.

Rode draad doorheen mijn professionele loopbaan? Change! Impact!

Ik koos vrij snel na het afstuderen in Bedrijfs- & Human Resources Management in het ondernemerschap te stappen. Op projectbasis kon ik doen waar ik goed in was: performen! Highly target driven… maar ook snel uitgekeken op opdrachten eens ze efficiënt draaiden. Up to the next! 

Na ettelijke jaren in de hiring business maakte ik de overstap naar Coaching, Learning & Development. In assessment centers & individuele (loopbaan)coaching- en development trajecten ontdekte ik het onontgonnen potentieel van velen….en het belang van een goede (lees: daadkrachtige & veerkrachtige) leidinggevende om het allerbeste van zichzelf te geven & te halen uit anderen.

Ik zie & hoor vaak de mensen als het al te laat is… als het kalf verdronken is en ze de “people” cape aan de haak willen hangen. Gefrustreerd. Of klaar om een fijn team of bedrijf te verlaten…omdat hun leidinggevende niet capabel bleek. Omdat die hén er te weinig (of niet!) op wees hun verantwoordelijkheid op te nemen. No more. Ik had het gehad met de paraplu’s. Het kan anders. Ik trek met CoachingLab de kaart van duurzame impact. Eentje die 3 thema’s dekt: zelfzorg, zelfreflectie en zelfontwikkeling.     

Wil je actiegericht investeren in groei voor jezelf of jouw team? Groeien naar en in leiderschap? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Ik ben een niet alledaagse coach. Mijn DNA is resultaatgericht dus samenwerken met mij houdt in dat je naast een intentie naar meer groei, inzicht, teamdynamiek, … echt wel het onderste uit de kan krijgt. Er gaat niemand de deur uit met een concreet actieplan. Hoe complexer het vraagstuk, hoe gretiger ik met jou de puzzelstukjes in een logisch geheel leg. Als maverick en learnatic bijt ik me dan ook volledig in de context. Dat vergt best wel energie van mezelf dus me betrokken voelen met de organisatie of personen die ik ondersteun is cruciaal. Ook jij hoort die 100% klik te voelen.

Wanneer ik de rol als consultant of trainer opneem, omschrijft het woord “generalist” het beste mijn stijl. Ik ben in vele domeinen thuis en laat me continu inspireren. Ik pluk er het beste uit voor jullie, maak het hapklaar en onmiddellijk toepasbaar in het werkveld. Zo hoef jij je enkel maar te focussen op: G R O E I !

Wat nog? Na vallen en opstaan leerde ik vooral te ondernemen in lijn met mijn overtuigingen. Ik moet de “goesting” voelen. Of zoals een goede vriendin-coach me ooit zei “Blijf zo dicht mogelijk bij jezelf, alleen dát werkt”. Gelijk heeft ze. Sinds kort voeg ik er nog eentje extra bij: “Verander wat je kan veranderen, accepteer wat je niet kan veranderen”.

Wil je mijn volledige professionele rugzak kennen? Surf dan gewoon even door naar hier.

Waarvoor mag je mij zéker contacteren?

  • Brainstorm & sparring met een fijn win-win gehalte
  • Grensverleggende voorstellen
  • En uiteraard boeiende coaching sessies!
  • … of een goeie tas koffie. Straf. Geen melk, geen suiker. In een leuke mok en in een inspirerende, groene setting. Ik word al blij van de gedachte alleen.

You know the drill: contact opnemen kan via sofie@coachinglab.be of 0476 51 27 13

 

Upcoming & past events!