Impact is my middle name, even on sneakers

Where to begin? 

Met een achtergrond in Bedrijfsmanagement & Human Resources en komende uit een zelfstandig nest, koos ik vrijwel onmiddellijk voor het pad als freelancer en ontdekte ik zo heel wat HR domeinen in diverse omgevingen. Ik heb nog steeds moeite met kiezen. Ideaal voor een generalist met honger naar kennis en ervaring. Van compensations & benefits tot werving & selectie om uiteindelijk te belanden in mijn favoriete habitat: learning & development en organisatieontwikkeling. Dat ik een bijkomende pedagogische certificatie achter de hand heb, blijkt op vandaag een ferme meerwaarde. Ik experimenteer nog steeds graag met verschillende leervormen en stem met veel plezier mijn ondersteuning af op basis van een concrete leervraag. Liefst ergens in een inspirerende, lichte en open setting. Je vindt me vaak met groepen in het groen. Te herkennen aan stapels post-its en Neuland stiften. En zwarte inkt vingers…  

Ik ga voor impact en effectiviteit. Geen losse flodders. Met een strategische helicopterview ga ik geheel gefocust en resultaatgericht aan de slag. Of het nu op individueel, team of organisatieniveau is. En verbind ik onderweg.  Het liefst op sneakers. 

Ondertussen werk ik al jaren met leidinggevenden, teamleaders en hun teams. Hen ondersteunen in hun (organisatorische) groei, is fantastisch. Hen een klankbord geven, ze samenbrengen zodat ze kunnen leren van en met elkaar, … I love every piece of it.

Waar ik me zélf als een vis in het water voel? Waardegerichte organisaties die naast hard voor resultaat, ook zorgen voor de mens en maatschappij. Die houden van uitgedaagd te worden door mijn systemische blik, me het volledige mandaat hiervoor geven en tegelijk mijn fijngevoeligheid apprecieren. Zie me als een kanarie in een kolenmijn…vaak voel ik tussen de regels al aan waar het stropt en ik ben dan ook niet vies om dat voorzichtig bloot te leggen. Ik geloof dat er nog té veel groei blijft liggen door dat wat niét uitgesproken wordt. 

Ben je een pieter speurneus en wil je graag een blik werpen op mijn professioneel parcours? Referenties checken? Connecteren? Samenwerken! Klik dan even door naar mijn Linkedin profiel en volg. Ik post er bakken inspiratie, never not learning or reading, enjoy! Of snuister verder op m’n persoonlijke blog. 


Waarvoor mag je mij áltijd contacteren?

  • Ben je als organisatie aan het groeien en wil je dat op een gezonde, goestinggevende manier doen? I’m tótally in als jouw organisatieontwikkelaar & challenger! Beware: ik hou van actie en ga graag mee in de implementatie. Eén been in, één been daarbuiten
  • Brainstorm & sparring met een hoog win-win gehalte
  • Als je samen een boek wil schrijven en er mag een hoek af zijn
  • Een goeie tas koffie. Straf. Geen melk, geen suiker
  • Als je mij ziet passen in jouw eco- of metasysteem. Let’s make more magic together
  • Een fijn loopje in het groen!