Impact is my middle name, even on sneakers

Hoe een accountant-fiscalist met een fashion store in Human Resources is gerold? Lang verhaal. Mijn #nevernotlearning mindset zal er voor iets tussenzitten. En eigenlijk wou ik minister worden. Oh God!  

Met een achtergrond in Bedrijfsmanagement & een Postgraduaat Human Resources op zak, ontdekte ik als freelancer de eerste jaren heel wat HR domeinen. Ideaal voor een generalist met honger naar kennis en ervaring. Van compensations & benefits tot werving & selectie om uiteindelijk te belanden in mijn favoriete habitat: learning & development en organisatieontwikkeling. Dat ik een bijkomende pedagogische certificatie achter de hand heb, blijkt op vandaag een ferme meerwaarde. Ik experimenteer nog steeds graag met verschillende leervormen en stem met veel plezier mijn ondersteuning af op basis van een concrete leervraag. Liefst ergens in een inspirerende, lichte en open setting. Je vindt me vaak met groepen in het groen. Te herkennen aan stapels post-its en Neuland stiften.  

Ik ga voor impact en effectiviteit. Geen losse flodders. Met een strategische helicopterview ga ik geheel gefocust en resultaatgericht aan de slag. Of het nu op individueel, team of organisatieniveau is. En verbind ik onderweg.  Het liefst op sneakers. 

Ondertussen werk ik al jaren met leidinggevenden, teamleaders en hun teams. Hen ondersteunen in hun groei, is fantastisch. Hen een klankbord geven, ze samenbrengen zodat ze kunnen leren van en met elkaar, … I love every piece of it.

Waar ik me zélf als een vis in het water voel? Waardegerichte organisaties die naast hard voor resultaat, ook zorgen voor de mens en maatschappij. Dan bloeit de sociale ondernemer in mij volledig open. 

Ben je een pieter speurneus en wil je graag een blik werpen op mijn professioneel parcours? Referenties checken? Connecteren? Samenwerken! Klik dan even door naar mijn Linkedin profiel en volg. Ik post er bakken inspiratie, enjoy!


Waarvoor mag je mij áltijd contacteren?

  • Boeiende leertrajecten ad hoc of dedicated als vaste freelancer gedurende een aantal dagen per week/maand. Aan het experimenteren met gedeeld leiderschap? I’m tótally in!
  • Een onderwijsopdracht – I still got it!
  • Brainstorm & sparring met een hoog win-win gehalte
  • Als je samen een boek wil schrijven of een fijne leervorm wil uitwerken (I kid you not) Gamification staat op mijn bucket list 🙂
  • Een goeie tas koffie. Straf. Geen melk, geen suiker
  • Een fijn loopje in het groen!