Impact is my middle name, even on sneakers

Where to begin? 

I like to run. Soms zeg ik al lachend dat mijn favoriete samenwerkingen diegene zijn met een Strava account. Nu ja. Er zijn uitzonderingen op de regel. If we match, you will know, seriously! 

Met een achtergrond in Business Management & Human Resources en komende uit een ondernemersnest, koos ik vrijwel onmiddellijk voor het pad als HR freelancer en deed ik heel wat kort- & langdurig projectwerk in diverse omgevingen. De laatste jaren nam ik vooral een rol op als team- & organisatieontwikkelaar binnen innovatieve arbeidsorganisaties en als klankbord voor vooral teamlead engineers (Biomedisch, Industrieel, IT,…) Ik heb nog steeds moeite met kiezen maar de rode draad wordt duidelijker en duidelijker: agile coaching binnen healthcare & tech bedrijven. De brug stimuleren tussen human & tech. Let’s say AQ x EQ x IQ. Vaak is de technische kennis aanwezig maar is de vraag groot naar het boosten van people skills en het omgaan met verandering. Helemaal mijn ding! 

Liefst ergens in een inspirerende, lichte en open setting. Je vindt me vaak met groepen in het groen. Te herkennen aan stapels post-its en Neuland stiften. En zwarte inkt vingers…  

Ik ga voor impact, effectiviteit en meesterschap. Geen losse flodders. Elke opdracht begint met een stevige intake waar we de impact en het effect van onze samenwerking zo goed als mogelijk definiëren. Teleurstelling ontstaat wanneer er een mismatch is in verwachtingen. We gaan van A naar B door vooral B samen te doen. En waar nodig door te verwijzen. We zijn geen fan van zware offertes. Al schrijf en blog ik érg graag, alleen geen ellenlange samenwerkingsovereenkomsten. Werken doen we gewoonweg graag vanuit vertrouwen, incrementeel en vanuit stevige referenties. 
What else? Faciliteren doen we het liefst op sneakers. Stevig met de voeten op de grond. 

Waar ik me zélf als een vis in het water voel? Waardegerichte organisaties die naast hard voor resultaat, ook zorgen voor de mens en maatschappij. Die iets unieks in de wereld zetten. Organisaties en mensen die houden van uitgedaagd te worden en tegelijk mijn fijngevoeligheid appreciëren. Zie me als een kanarie in een kolenmijn…vaak voel ik tussen de regels al aan waar het stropt en ik ben dan ook niet vies om dat voorzichtig bloot te leggen. Ik geloof dat er nog té veel groei blijft liggen door dat wat niét uitgesproken wordt. 

Ben je een pieter speurneus en wil je graag een blik werpen op mijn professioneel parcours? Referenties checken? Connecteren? Samenwerken! Klik dan even door naar mijn Linkedin profiel en volg. Ik post er bakken inspiratie, never not learning or reading, enjoy!


Waarvoor mag je mij áltijd contacteren?

  • Ben je als organisatie aan het groeien en wil je dat op een gezonde, goestinggevende manier doen? I’m tótally in als jouw challenger! Beware: ik hou van actie en ga graag mee in de implementatie. Eén been in, één been daarbuiten
  • Brainstorm & sparring met een hoog win-win gehalte
  • Als je samen een boek wil schrijven en er mag een hoek af zijn
  • Een goeie tas koffie. Straf. Geen melk, geen suiker
  • Als je mij ziet passen in jouw eco- of metasysteem. Let’s make more magic together
  • Een fijn loopje in het groen!