Impact is my middle name, even on sneakers

Ik inspireer en challenge bedrijven en hun leiders om het beste te halen uit zichzelf, hun teams & organisatie. Om meer en meer af te stappen van een ‘klassieke’ hiërarchische leidinggevende rol en meer te shiften naar ‘gedeeld leiderschap’. Ik ben er van overtuigd dat we met beter leiderschap, los van onze rollen, een betekenisvolle bijdrage kunnen leveren aan ons welzijn en dus ook richting een optimale work experience & betrokkenheid. 

Hoe ik dat doe? Door in eerste instantie mijn leiderschap elke dag zélf neer te zetten, met zorg te ontwikkelen en zo elke passant in mijn bestaan te inspireren en te challengen hetzelfde te doen. Het leven kan soms schoon zijn, maar ook best lastig. Een goede interne kompas kan écht wonderen doen. What else? Ik daag graag de status quo uit, tot op het bot, vanuit het geloof dat we kunnen veranderen wat we willen veranderen. Tot op organisatieniveau. Ook ik, met mijn 1m59… (echt!) en vaak op sneakers. Mijn interne driver “impact & efficiëntie” is bijzonder groot. 

“𝙄𝙛 𝙮𝙤𝙪 𝙩𝙝𝙞𝙣𝙠 𝙮𝙤𝙪 𝙖𝙧𝙚 𝙩𝙤𝙤 𝙨𝙢𝙖𝙡𝙡 𝙩𝙤 𝙢𝙖𝙠𝙚 𝙖 𝙙𝙞𝙛𝙛𝙚𝙧𝙚𝙣𝙘𝙚, 𝙩𝙧𝙮 𝙨𝙡𝙚𝙚𝙥𝙞𝙣𝙜 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙖 𝙢𝙤𝙨𝙦𝙪𝙞𝙩𝙤.”

Hoewel ik op mijn best ben vanaf de zijlijn in een strategische rol, blijkt de succesformule toch ook te liggen in mijn pragmatische doe-mentaliteit. Ik sta graag dichtbij organisaties (daar is die impact & urge naar effectiviteit weer) en dat lukt pas als je vanuit een brede kijk ook eens kan & mag inzoomen. 

Waarom de naam Coachinglab? Goh, dat bekte goed. En eigenlijk past het bij mijn eigen growth mindset (never not learning, over het muurtje kijkend of met mijn neus in boeken). In een labo mag je experimenteren, al doende leren en in een coachende attitude laat je vooral anderen ontdekken. Nieuwsgierig en zonder oordeel. Met de coach aan de zijlijn om pittig uit te dagen. 

Ben je een pieter speurneus en wil je graag een blik werpen op mijn professioneel parcours? Referenties checken? Klik dan even door naar mijn Linkedin profiel en volg. Ik post er bakken inspiratie, enjoy!

Waarvoor mag je mij áltijd contacteren?

  • Boeiende leiderschapstrajecten (off course) in binnen- of buitenland
  • Brainstorm & sparring met een hoog win-win gehalte
  • Als je samen een boek wil schrijven of een fijne leervorm wil uitwerken (I kid you not) Gamification staat op mijn bucket list 🙂
  • …en een goeie tas koffie. Straf. Geen melk, geen suiker. In een leuke mok en in een inspirerende, groene setting. Ik word al blij van de gedachte alleen