(Leiderschap)Analyse

⭐⭐⭐⭐⭐
“Krachtig rapport, fijn om de sterktes en uitdagingen van mezelf en mijn teamleden helder in kaart te hebben. Dit helpt me enorm om te experimenteren met situationeel leiderschap.”


CoachingLab
 is geaccrediteerd practitioner van de wetenschappelijk onderbouwde tool Facet5.

We bieden verschillende modules aan binnen bedrijfscontext inclusief uitgebreide feedback en/of coaching die inpasbaar zijn doorheen heel de employee life cycle. Neem hier de brochure door.

Facet5 is op dit moment een van de beste online persoonlijkheidsvragenlijst en wetenschappelijk onderbouwd op 5 factoren (the Big Five). Het geeft snel een heel concreet beeld van iemands gedrag, kwaliteiten, emoties, motivatie (drijfveren), houding en ambitie. Het is een zeer waardevol en objectief instrument om als vertrekpunt te nemen bij o.a. werving & selectie, development en coaching.

 

De rapportage

Het uitgebreide rapport (20 pag’s) geeft jou de volgende inzichten : Voorbeeldrapport

  • Wat zijn jouw sterke en ontwikkelpunten?
  • Wat (de)motiveert jou?
  • Is jouw gedrag wispelturig en onvoorspelbaar of juist stabiel en voorspelbaar?
  • Wat kan jouw leidinggevende in de praktijk verwachten?
  • Hoe kan jouw leidinggevende jou het best begeleiden in de praktijk? (ook interessant om eens jouw eigen teamleden in kaart te brengen!)
  • In welke competenties kan je nog groeien?

 

Meer toepassingsmogelijkheden met Facet5 zijn:

 

Teamscape

Wil je de kwaliteiten van jouw totale team gestructureerd in kaart brengen? Dat kan met Teamscape. De individuele Facet5 profielen kunnen voor een team analyse worden samengevoegd. Deze teamrapportage geeft inzicht op welke vlakken het team elkaar juist aanvult of verzwakt én welke kwaliteiten binnen het team gemist worden. Voorbeeldrapport

 

Audition

De wervings- en selectietool van Facet5. Met behulp van Audition kan ‘de ideale’ nieuwe medewerker geselecteerd worden. Voorbeeldrapport

 

Spotlight

Deze talent development tool geeft handvaten voor individuele coaching. Voorbeeldrapport

 

Interesse in een individueel Facet 5 profiel? Vraag jouw link aan via sofie@coachinglab.be

Voor grotere afname of andere toepassingen, neem even contact met ons op via +32 476 51 27 13.