Career Coaching

De meeste mensen gaan door het leven in een soort automatisme: we leren heel goed iets te kunnen, en vervolgens leren we dat nog beter te doen. Maar we leren nooit wáárom we doen wat we doen. En dat is eigenlijk heel gek. Vroeg of laat komt er een moment van twijfel en onrust over de ingeslagen weg.

 

In loopbaanbegeleiding kijken we verder dan “aangeleerde” competenties, maar gaan we op zoek naar jouw talenten, jouw kernkwaliteiten en drijfveren. Focus op “wie je bent, wat je kan én wat je wil”. Al deze puzzelstukjes zullen bijdragen tot het beantwoorden van jouw vooraf goed afgelijnde loopbaanvraag.

 

Coachinglab is gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding voor hoger opgeleidenzelfstandigen en (startend) leidinggevenden.

 

We werken binnen loopbaanbegeleiding optioneel met de MyTalentBuilder tool of met de uitgebreide Facet5. Klik hier voor een voorbeeldrapport. Hiervoor hanteren we specifieke prijzen.

 

Kom je in aanmerking voor loopbaancheques, dan kan je deze inzetten voor een VDAB loopbaanbegeleidingstraject dankzij een samenwerking met Aligno. We werken dan met een Persoonlijk Ontwikkelingsplan. Met één cheque heb je recht op 4 uur coaching, op te nemen in minimum 2 keer. Meer info kan je vinden op de website van VDAB. Je kan ook de loopbaancheques gebruiken voor een coaching rond loopbaan met zorg. 

 

Heb je geen recht op loopbaancheques? De prijs per sessie van een uur is € 50 (excl BTW voor zelfstandigen).

 

i.s.m.                                

 

Coaching sessies gaan door in Belsele (We Care groepspraktijk) of Lokeren. Bij interesse kunnen coaching sessies ook outdoor doorgaan. Geef dit gerust bij de intake door!

 

Neem contact op via sofie@coachinglab.be of bel naar 0476 51 27 13

 

Please follow and like us:

We like social shares!

  • Follow by Email
  • Facebook
    Facebook
  • LinkedIn