In een individuele coaching staat de ontwikkeling van jezelf als leidinggevende, project/teamleader, CIO, CTO, developer,… centraal.

Coachinglab versterkt leidinggevenden, project- & teamleaders, freelancers die actief zijn in voornamelijk Healthcare en Tech. We werken vooral met doelgroep engineering (Biomedisch, Chemisch, Industrieel, IT,…) en zorgmanagement. 

Alles begint bij zelfbewustzijn en zelfinzicht. Naarmate je meer zelfinzicht verwerft, kan je je invloed en je leiderschap bewust gebruiken om het beste in anderen, binnen je team en ver daarbuiten, naar boven te brengen. Dat doe je door te beginnen bij jezelf.

Er bestaat veel literatuur over leiderschap. En veel trainingen. Little spoiler: alle vormen van leiderschap beginnen bij persoonlijk leiderschap. Jezelf leren kennen. Wie wil je zijn als leider. Als mens. Je hoeft daar niet altijd formeel een team voor aan te sturen. Er zijn bovendien heel wat leiderschapsstijlen. En er is geen goed of fout. Wel hoe je ze effectief kan inzetten naargelang de context of de situatie. Daar kan comfort of spanning op zitten. 

In onze sessies gaan we op frequente basis samen in dialoog. Over jezelf. En je interactie met anderen en met jouw context. Hoe je zelf in spanning durft staan. Stilstaan bij jouw woorden en daden. Jouw overtuigingen. Hoe je anderen leidt en kunt leiden in een groei- of verandertraject. Of wanneer je aan het scalen bent en er heel wat mensen bij komen. Hoe je het verschil kan maken voor jezelf, collega’s en jouw organisatie. 

Sessies kunnen reflectief van aard zijn maar evenzeer praktisch en vanuit actuele casussen. Het is vaak door te doen, er nadien over te reflecteren en verder te experimenteren, dat de groei zit. We houden uiteraard rekening met ieders leerstijl.

In onze sessies zal je het gedachtengoed terugvinden van o.a. Stephen Covey, Brené Brown, Simon Sinek, Byron Katie en invloeden van sociocratie 3.0 en appreciative inquiry. We laten stukjes inspiratie achter waar je mee kan experimenteren.

Wil je een extra verdieping? We connecteren jou met plezier met gelijkgestemden binnen Healthcare of Tech om praktijkcasussen en vragen te delen.  


Praktisch:

Duurtijd sessie: uur tot anderhalf uur 
Frequentie
: in overleg (een minimum van 4 sessies is aangewezen) 
Locatie: 
bedrijfsintern / Lokeren / e-sessie 
Investering
: € 175/u excl. BTW en eventuele verplaatsingskosten
Dankzij een samenwerking met Aligno – Loopbaan in actie kan Coachinglab ook met VDAB loopbaancheques  ondersteuning bieden rond het thema “Loopbaan” & “Leiderschap” (in het kader van groei & uitdaging, promotie/demotie, relaties in de werkcontext, kwaliteiten, zingeving,…) Herken je jezelf hierin? Houd dit thema jou ook bezig binnen jouw loopbaan? Check of je voldoet aan de voorwaarden via www.vdab.be. De eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur coaching. Je betaalt er 40 euro voor. Bij een tweede cheque hebt je recht op 3 uur coaching.  

We werken vooral met doelgroep (teamlead) engineering (Biomedisch, Chemisch, Industrieel, IT,…)