Facet5 is een wetenschappelijk onderbouwde analyse tool dat jou inzicht geeft in jouw persoonlijk (leiderschaps)DNA. 

Naast een uitgebreid persoonlijk Facet5 rapport, bieden we ook een ontwikkelingsgericht rapport en een teamrapport.  

Met Facet5 beginnen we bij het begin: jouw persoonlijk DNA. Het rapport geeft jou een helder overzicht van jouw kernkwadranten (sterktes, uitdagingen, valkuilen & irritaties). Als je jouw persoonlijke invloed op anderen wil vergroten en vertrouwen wil opbouwen, dan is zelfkennis het eerste onderdeel van groeien in leiderschap. Vervolgens aligneren we jouw unieke leiderschapsstijl met de leiderschapsvisie binnen jouw organisatie.

Het teamrapport ‘Teamscape‘ vormt dan weer een mooie tool om elkaars sterktes, uitdagingen, valkuilen & irritaties te leren kennen. Door de verschillende individuele rapporten samen te voegen, kan je in een teamsessie samen in dialoog gaan.

Met het ontwikkelingsrapport Spotlight ‘ kan je aan de slag in een klankbordsessie waar we op een coachende manier een blik werpen op jouw uitdagingen. Het rapport is als het ware een gestructureerd Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP).  


Facet 5 biedt een antwoord op

  • Hoe matcht de persoonlijke voorkeurstijl van de (potentiele) leider met de competentieset dat – idealiter- nodig is om succesvol leiderschap neer te zetten (influencing, interpersoonlijke relaties, communicatie, initiatief & inzet, plannen & organisatie, analyse & besluitvorming)
  • Hoe krijg ik inzicht in mijn persoonlijke voorkeursstijl, sterktes & uitdagingen? Welke personen kunnen bij mij irritatie opwekken? Wat zijn mijn valkuilen en hoe kan ik ervoor zorgen dat ik vooral vanuit mijn sterktes werk in mijn rol als leider in plaats van constant tegen mijn beperkingen te botsen? You are only human, a perfect leader doesn’t exist!
  • Hoe kan ik iemand het beste coachen en aansturen, zodat hij of zij het beste uit zichzelf kan halen?
  • Hoe vergroot ik de effectiviteit van mijn team? Hoe verhouden teamleden zich tegenover elkaar bv. in een conflict?
  • Ik zoek een tool die ik in mijn (internationale) organisatie kan gebruiken in het kader van (team)ontwikkeling, beschikbaar in verschillende talen en genormeerd
  • Ik wil als bedrijf een onderbouwd beeld op iemand zijn leiderschapsDNA en wil de tool gebruiken in het rekruteringsproces of doorstroomproces