We houden van partnerships met bedrijven die belang hechten aan groei & ontwikkeling voor hun (toekomstige) leidinggevenden & teamleaders. Ondernemingen die begrijpen dat uitstroom & uitval handen vol geld kost en het de moeite waard is om te investeren in human capital. Die ook weten dat mensen die doorgroeien of intern roteren naar een people rol niet “zomaar” bekwaam worden in “Building succesfull teams”. En dat onderhoud, zoals in topsport, een must is om bij te blijven. 

We zijn gespecialiseerd in groeitrajecten op maat voor (toekomstige) leidinggevenden: 

De combinatie van verschillende leervormen maakt de kick-start en verdere uitvoering van de rol zo succesvol. We beginnen namelijk bij het begin: zelfanalyse. Je kan pas anderen leiden als jouw persoonlijk leiderschap goed zit. Bovendien kan je dankzij de verschillende check-ins met een externe coach & gelijkgestemden de zaag goed scherp houden, op individueel- én teamniveau. 

Wens je als bedrijfsleider of HR departement van gedachten te wisselen over het installeren van een leiderschapstraject in jouw onderneming? Of als groeiende organisatie advies bij het succesvol opzetten van middle management? 


We hadden reeds de eer samen te werken met: