(Her)ken je ‘t? Het babbelt goed, weinig afstemmingsissues want je bent nog niet met zoveel mensen en alles is nog beheersbaar. En dan groei je. En begint de miserie. De verleiding lonkt om te vallen in een functioneel gelaagde structuur. Omdat we vaak niet anders kennen. 

Heel wat kleine ondernemingen groeien onbewust in een scheve structuur en er sluipen ongemerkt ontwerpfouten binnen. Laagje boven laagje en nog een mooie titel erboven op. Door de snelheid in groei duikt er organisatieblindheid op. We doen door en door. En ineens ben je als owner alleen nog bezig met brandjes blussen…want wie is nu weer verantwoordelijk voor wat? 

Wel kijk, t kan anders! En we gaan dat hier opzetten, botjes in de modder. Allé, sneakers, that’s the dresscode. Zin om deel te nemen in ons lerend netwerk? Speak up or stay silent forever.

What’s in it for you?

Neem contact op en join forces
via sofie@coachinglab.be

Tags

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *