Hoe checken jullie in met jullie team op vandaag, waar “remote” het nieuwe normaal is?

°

De ene heeft net de plasticine van zijn kinderen opgeruimd, de andere heeft zorgen over een ziek familielid of heeft een drukke werkdag voor de boeg. Empathie is nog steeds met stip bróódnodig, óók om tot actie te kunnen komen. De ene durft niks vragen, de andere vergeet het gewoon of gaat er te lang in mee. Afhankelijk van jouw favoriete leiderschapsstijl, remember?

°

Uit het werkveld gegrepen en grote voorstander van: de “check-in”. Laat je mensen even uit hun TGV stappen. Met Zoom kan je deze foto’s sharen en vragen met welke ze associeren op dit moment. Fijne ijsbreker!

°

Tip: in real life zijn de “Picture this!” associatiekaarten van Thema een fijne tool. En wil je nóg meer inspiratie: sluit je dan aan bij ons e-learning platform!

Wil je de digitale collage’s ontvangen om zelf te gebruiken in jouw team? Stuur ons een mailtje en we bezorgen ze je met plezier!
Category
Tags
No Tag

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *