In mijn rol is het belangrijk mensen in beweging te krijgen. Wil je een bepaald doel bereiken, dan kan een externe push het verschil maken. Dat is zo in sport, voeding, en dus ook op vlak van persoonlijke groei.
Eerst eens even sparren of het doel helder & haalbaar is, en dan beginnen we eraan.

In een eerdere blogpost kon je mijn enthousiasme al lezen over het charter in het kader van teamcoaching. Leuke visual, eentje dat blijft plakken heb ik de indruk. En dwarsligger dat ik ben, paste ik het geheel even aan om verder mee te experimenteren tijdens coachings- & sparring sessies. Heerlijk easy & to the point! Ga er gerust zelf mee aan de slag (een verwijzing naar de oorspronkelijke bron lijkt me logisch, een verwijzing naar de dwarsligger die hem aanpaste zeer geapprecieerd)

De toepassingen zijn legio. Ideaal voor (interne) loopbaangesprekken, jezelf wil ontwikkelen in een bepaald domein (bv leiderschap), een teamdoel wil concretiseren,…

Willen jullie graag met deze ingevulde visual aan de slag binnen jullie bedrijf onder het motto ‘verander wat je kan veranderen’ (yes yes, de raket gaat er D W A R S door, leve ‘doorbreek de cirkel’)? Laat het me weten via sofie@coachinglab.be

Boek me als inhouse facilitator / coach of als train-the-trainer als je het model in de vingers wil krijgen als leidinggevende.

Category
Tags
No Tag

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *