Training

Training & coachingmodule “Startend leidinggeven”

 

Je bent leidinggevende en stuurt een (klein) team aan. Gefeliciteerd! Je hebt promotie gemaakt, was klaar voor ‘the next step’, je hebt het roer in een familiebedrijf overgenomen of nieuwe verantwoordelijkheden gekregen in een organisatie.

 

Maar hoe pak je die nieuwe verantwoordelijkheden nu het beste aan? Het is nu aan jou om jouw collega’s te motiveren. De neiging om het zelf maar op te lossen, moet je regelmatig onderdrukken. En hoewel je nooit boven een ander zal gaan staan omdat je een gewoon mens bent gebleven, wordt er wel van jou verwacht dat je de touwtjes in handen neemt, motiveert, inspireert, de visie van het bedrijf uitdraagt en al die verschillende mensen in jouw team op nét de juiste manier laat groeien. Situationeel leiderschap zag je vaag misschien al eens passeren in een boek of cursus, maar hoe pas je dat nu in hemelsnaam allemaal toe? In mensentaal graag!

 

Herkenbaar?

Dan is de coaching module “startend leidinggeven” mogelijks iets voor jou!

 

Wat mag je verwachten van deze coachingmodule?

  • Je krijgt inzicht op jouw eigen leiderschapsstijl met jouw unieke kwaliteiten maar ook jouw uitdagingen
  • Je bent in staat om de motivatie binnen jouw team in kaart te brengen door een paar simpele vragen te stellen.
  • Jouw coach biedt jou een spiegel, klankbord en vertrouwenspersoon in één en helpt je gericht actie ondernemen om te komen bij wat je wilt oogsten

 

Praktisch

 

De module bestaat uit een trainingssessie van 1/2 dag waarbij je zicht krijgt op een stukje theorie rond leiderschap en zicht krijgt op je eigen leiderschapsstijl. Je leert hoe je kan afstappen van traditionele evaluatiegesprekken en toch zicht kan krijgen op het motivatieniveau van jouw team.

 

In de module zitten ook 5 individuele coaching sessies waarbij we actuele cases bespreken uit jouw team. Waar loop je tegen aan, waar heb je ondersteuning nodig.

 

Nog een paar plaatsen vrij! Neem contact op via 0476 51 27 13 of mail me via sofie@coachinglab.be

 

Training  “Omgaan met stress”

Boek als bedrijf of organisatie een training/workshop/lezing rond omgaan met stress. Je krijgt zicht op de positieve werking van stress en leert optimaal te groeien. We werken hiervoor samen met Huis voor Veerkracht (onder leiding van Prof. Elke Van Hoof).

Neem contact op via 0476 51 27 13 of mail me via sofie@coachinglab.be