Coachinglab houdt van synergieën. Dankzij een samenwerking met We Care groepspraktijk komt de sterkte van multidisciplinair werken mooi aan bod. Samen met een team van gedreven osteopaten, een voedingscoach, psychotherapeuten,… dragen we dezelfde missie uit: zelfzorg vergroten. Je kan er Coachinglab raadplegen op maandagavond en vrijdagvoormiddag op afspraak. We verwijzen door waar nodig

                                                                                      

Samenwerken doen we ook graag met:

.

       

Loopbaan met zorg

Een goede zorg-werk-leven balans vinden is een persoonlijke zoektocht die met vallen en opstaan verloopt. In het bijzonder voor ouders met een zorgenkind of partner is het vinden van een goede balans tussen zorgen, werken en leven niet eenvoudig.

Als coach en moeder van een premature dochter, vond ik het belangrijk in te stappen in het project ‘Loopbaan met Zorg’. Dankzij dit project kan ik als coach de aandacht benadrukken voor bewuste loopbaankeuzes voor ouders die de zorg dragen voor een kind of partner met een beperking of chronische ziekte.

Ik ben één van de geregistreerde loopbaancoaches (ism Aligno) die je kan vinden onder www.loopbaanmetzorg.be 

 

 

Interpares

Bemiddelaar nodig in privé of bedrijfscontext? We bevelen graag Leen Van den Abeele aan.

Empathisch en zonder vooroordelen, zo wil Leen in het leven staan. Het is haar betrachting om bij te dragen aan een samenleving waarin iedereen met respect voor elkaar communiceert zonder daarbij ieders eigenheid uit het oog te verliezen. Bemiddelen is het stimuleren van een eerlijke communicatie, daar kan CoachingLab alleen maar achter staan.

www.interpares.be 

Aligno

Dankzij een samenwerking met Aligno kan je loopbaancoaching volgen met loopbaancheques van de VDAB. Informeer eerst of je in aanmerking komt en breng jouw loopbaancheque mee voor aanvang van de sessie.

www.loopbaaninactie.be

Huis voor Veerkracht

Werkhervatting na langdurige afwezigheid (burn-out, ziekte,…) is de uitdaging van deze eeuw. Als antwoord ontwikkelde het Huis voor Veerkracht een werkhervattingstraject, reboarding®. Het traject bestaat uit verschillende stappen zoals loopbaancoaching, werkhervatting en hervalpreventie.

Als Reboarding Katalyst & coach begeleid ik deze trajecten in samenwerking met Huis voor Veerkracht onder supervisie van Prof. Elke Van Hoof.

www.reboarding.be