Coachinglab houdt van synergieën. Dankzij een samenwerking met We Care groepspraktijk komt de sterkte van multidisciplinair werken mooi aan bod. Samen dragen we dezelfde missie uit: zelfzorg vergroten. Je kan er Coachinglab raadplegen op maandag/woensdag op afspraak. We verwijzen door waar nodig.

                                                                                      

Samenwerken doen we ook graag met:

.

       

Loopbaan met zorg

Een goede zorg-werk-leven balans vinden is een persoonlijke zoektocht die met vallen en opstaan verloopt. In het bijzonder voor ouders met een zorgenkind of partner is het vinden van een goede balans tussen zorgen, werken en leven niet eenvoudig.

Als coach en moeder van een premature dochter, vond ik het belangrijk in te stappen in het project ‘Loopbaan met Zorg’. Dankzij dit project kan ik als coach de aandacht benadrukken voor bewuste loopbaankeuzes voor ouders die de zorg dragen voor een kind of partner met een beperking of chronische ziekte.

Ik ben één van de geregistreerde loopbaancoaches (ism Aligno) die je kan vinden onder www.loopbaanmetzorg.be 

 

 

House of Talents

House of Talents gelooft dat talent cruciaal is voor verdere ontwikkeling. Maak kennis met één van hun 11 HR bedrijven. Je kan me enkele dagen per week vinden op één van hun 5 locaties als business coach en assessor.

www.houseoftalents.be

 

Aligno

Dankzij een samenwerking met Aligno kan je loopbaancoaching volgen met loopbaancheques van de VDAB. Informeer eerst of je in aanmerking komt en breng jouw loopbaancheque mee voor aanvang van de sessie.

www.loopbaaninactie.be