Over CoachingLab

 

Wil je investeren in groei voor jezelf of jouw team? Groeien naar en in leiderschap? Dan ben je hier aan het juiste adres.

 

Ik ben een niet alledaagse coach. Mijn DNA is resultaatgericht dus samenwerken met mij houdt in dat je naast een intentie naar meer groei, inzicht, teamdynamiek, … echt wel het onderste uit de kan krijgt. Hoe complexer het vraagstuk, hoe gretiger ik met jou de puzzelstukjes in een logisch geheel leg. Als maverick en learnatic bijt ik me dan ook volledig in de context. Dat vergt best wel energie van mezelf dus me betrokken voelen met de organisatie of personen die ik ondersteun is cruciaal. Ook jij hoort die 100% klik te voelen. Na vallen en opstaan leerde ik vooral te ondernemen in lijn met mijn overtuigingen. Ik moet de “goesting” voelen. Of zoals een goede vriendin-coach me ooit zei “Blijf zo dicht mogelijk bij jezelf, alleen dát werkt”. Gelijk heeft ze. Sinds kort voeg ik er nog eentje extra bij: “Verander wat je kan veranderen, accepteer wat je niet kan veranderen”.

 

What else? Ik vergaar graag kennis (lees er hier meer over). Ben een zinzoeker en bezige bijIk krijg energie als ik potentieel en groei zie in anderen. Als die personen op hún beurt in authenticiteit, kennis & kunde groeien, dan is die besmettelijkheid zó mooi voor een team. Dáárom werk ik zo graag met leidinggevenden. Zij zijn op hun beurt facilitator en inspirator voor hun eigen team. Zij kunnen het verschil maken richting een optimale work experience en betrokkenheid. En ik leer hen héél graag “hoe”.

 

Wil je mijn volledige professionele rugzak kennen? Surf dan gewoon even door naar hier.

Waarvoor mag je mij zéker contacteren?

  • Brainstorm & sparring sessies
  • Grensverleggende voorstellen
  • En uiteraard boeiende coaching sessies!
  • … of een goeie tas koffie. Straf. Geen melk, geen suiker. In een leuke mok en in een inspirerende setting. Ik word al blij van de gedachte alleen.

You know the drill: contact opnemen kan via sofie@coachinglab.be of 0476 51 27 13

 

Upcoming & past events!
Mei 17
Infosessie
Gratis infosessies loopbaancoaching.
Locatie: Sport & Jeugdcomplex te Lokeren
Juni 16
Infosessie
Gratis infosessies loopbaancoaching.
Locatie: Sport & Jeugdcomplex te Lokeren
Sept 22
Infosessie
Gratis infosessie life & career coaching.
Locatie: We Care groepspraktijk in Belsele
Sept 29
Infosessie
Gratis infosessie life & career coaching.
Locatie: We Care groepspraktijk in Belsele