Over CoachingLab

 

Wil je als hoger opgeleide of jong leidinggevende investeren in groei van jezelf of jouw team? Dan ben je hier aan het juiste adres.

 

Ik ben een niet alledaagse coach. Mijn DNA is resultaatgericht dus samenwerken met mij houdt in dat je naast een intentie naar meer inzicht, teamdynamiek, … echt wel het onderste uit de kan krijgt. Hoe complexer het vraagstuk, hoe gretiger ik met jou de puzzelstukjes in een logisch geheel leg. Dat vergt best wel energie van mezelf dus me betrokken voelen met de organisatie of personen die ik ondersteun is cruciaal. Ook jij hoort die 100% klik te voelen. En voeling hebben met mijn visie “Hard voor resultaten, zacht voor mensen”. Dienstverleners genoeg en met respect.  Na vallen en opstaan leerde ik te ondernemen in lijn met mijn overtuigingen. Of zoals een goede vriendin-coach me ooit zei “Blijf zo dicht mogelijk bij jezelf, alleen dát werkt”. Gelijk heeft ze.

 

What else? Ik vergaar graag kennis (lees er hier meer over). Ben een zinzoeker en bezige bijIk krijg energie als ik potentieel en groei zie in anderen. Als die personen op hún beurt in authenticiteit en veerkracht groeien, dan is die besmettelijkheid zó mooi voor een team. Dáárom werk ik zo graag met leidinggevenden. Zij zijn facilitator en inspirator naar meer veerkracht in teams. Zij kunnen het verschil maken in tijden van stijgende langdurige afwezigheid en kunnen optimaal inzetten op betrokkenheid. En ik leer hen héél graag “hoe”.

 

Wil je mijn volledige professionele rugzak kennen? Surf dan gewoon even door naar hier.

Waarvoor mag je mij zéker contacteren?

  • Brainstorm & sparring sessies (ik zet graag de advisor pet op voor jou)
  • Grensverleggende voorstellen
  • En uiteraard boeiende coaching sessies!
  • … of een goeie tas koffie. Straf. Geen melk, geen suiker. In een leuke mok en in een inspirerende setting. Ik word al blij van de gedachte alleen.

You know the drill: contact opnemen kan via sofie@coachinglab.be of 0476 51 27 13

 

Upcoming & past events!
Mei 17
Infosessie
Gratis infosessies loopbaancoaching.
Locatie: Sport & Jeugdcomplex te Lokeren
Juni 16
Infosessie
Gratis infosessies loopbaancoaching.
Locatie: Sport & Jeugdcomplex te Lokeren
Sept 22
Infosessie
Gratis infosessie life & career coaching.
Locatie: We Care groepspraktijk in Belsele
Sept 29
Infosessie
Gratis infosessie life & career coaching.
Locatie: We Care groepspraktijk in Belsele