Over CoachingLab
Hallo! Ik ben Sofie! Nice to meet you!

 

Na meer dan 10 jaar bedrijfservaring binnen voornamelijk rekrutering, maakte ik de switch naar talent & competentiemanagement. Het in kaart brengen en ondersteunen van persoonlijke groei tijdens het afnemen van assessment centers en development centers, bleek me passie en vuur te geven. Ik verdiepte me bijkomend in career coaching maar kwam al snel tot de ontdekking dat onrust en vraagtekens op de werkvloer soms op andere domeinen eerst aangepakt dienen te worden.

 

Als integrale life & career coach ondersteun ik mensen in hun zoektocht naar zelfinzicht en in het herstellen van de verbinding op het werk en/of privé, volgens de attitudes voorgeschreven door de International Coach Federation en als opgeleide coach in Centrum Open Mind. Mijn aanpak is zonder oordeel, licht confronterend zodat er net voldoende prikkels zijn om verandering in gang te zetten.

 

Omdat ik er ook als coach op zal hameren altijd rekening te houden met de context, maakte ik de keuze actief te blijven binnen “Dominique”, de retailtak binnen de organisatie. Met deze coachingpraktijk zet ik mijn eigen stempel op de organisatie en maak ik optimaal gebruik van mijn eigen unieke talenten. Interesse om mijn volledige professionele rugzak te kennen? Surf dan even door naar hier.

 

Naast ondersteuning bieden in persoonlijke groei -work én life-, wil ik ook bedrijven bewust maken al vanaf het aanwervingsbeleid in te zetten op preventie van stress & burn out en te streven naar harmonie. Niet alleen door aandacht te geven aan competentiemanagement maar ook aan talentmanagement. Zo maak je het verschil als bedrijf in een VUCA ( Volatile, Uncertain, Complex en Ambiguous) wereld.

 

Work-life integration practitioner kan je bovendien alleen maar zijn door zelf het goede voorbeeld te geven, met vallen en opstaan. Hoe ik er mee om ga, kan je op mijn persoonlijke blog volgen.  Zie het als tips & tricks. In mensentaal. En als je er all the way mee aan de slag wil gaan, dan neem je maar even contact op met mij.

 

Zin om samen op reis te gaan? Vooruit met de geit! 

Upcoming & past events!
Mei 17
Infosessie
Gratis infosessies loopbaancoaching.
Locatie: Sport & Jeugdcomplex te Lokeren
Juni 16
Infosessie
Gratis infosessies loopbaancoaching.
Locatie: Sport & Jeugdcomplex te Lokeren
Sept 22
Infosessie
Gratis infosessie life & career coaching.
Locatie: We Care groepspraktijk in Belsele
Sept 29
Infosessie
Gratis infosessie life & career coaching.
Locatie: We Care groepspraktijk in Belsele