Team Coaching

Breng harmonie in een team

 

Vaak zitten er bobbels in de weg: een team wordt bij elkaar gezet nadat er enkel rekening werd gehouden met hun competenties, en te weinig met hun talenten, persoonlijkheden of (de)motivatoren. Teamleden beginnen naast elkaar te fungeren in plaats van elkaar aan te vullen in hun sterktes & zwaktes. Bij het minste conflict ontstaat er spanning.

 

In Team coaching kijken we verder dan de gevraagde competenties bij aanwerving, maar gaan we op zoek naar de talenten, energiegevers en vreters binnen het team en stroomlijnen we het geheel door middel van individuele en/of groepsgesprekken. We maken hierbij steeds gebruik van verbindende communicatie. Deze vorm van coaching leent zich eveneens perfect als preventie tegen stress & burn-out en brengt harmonie in een team.

 

Ook people managers kunnen baat hebben bij een coachingstraject. Waar loop je tegen aan, welke uitdagingen wil je samen aanpakken en hoe start je met het coachen van je eigen team. We werken op maat, op jouw tempo en volgens jouw noden. 

 

Neem contact op via sofie@coachinglab.be of bel naar 0476 51 27 13