Stress Coaching

Leer stress positief in te zetten voor meer groei!

We zijn geprogrammeerd om in stress te schieten en wantrouwig te reageren op alles wat nieuw of anders is. Op alles wat onze identiteit, onze vertrouwde manier van leven en vaste gewoontes bedreigt. Dat is ons oerinstinct. Zo hebben we ooit leren overleven.

 

In Stress coaching komt aan bod waarom we het steeds moeilijker hebben met druk-druk-druk en conflicten op het werk of in een relatie. Je leert wat stress is en leert het te integreren in werk & leven. Stress coaching kan in combinatie met loopbaancoaching gevolgd worden.

 

Tarieven particulier:

  • Coaching sessie: € 50/uur of € 75/anderhalf uur (excl. BTW voor zelfstandigen)
  • Intakegesprek telefonisch: gratis
  • Intakegesprek (15-30min) in de praktijk: €15

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voor de geplande datum gratis geannuleerd worden, daarna wordt een annulatiekost van 30 euro aangerekend.

 

Tarieven business:

  • Coachingsessie: € 125/uur excl. BTW of € 350/dagdeel excl. BTW
  • Intakegesprek met de werkgever/ HR en met de coachee(s): € 75/uur. We maken hierna een inschatting van de totale kost.
  • Coachinggesprekken vinden plaats op een externe locatie in Lokeren/Belsele (inbegrepen in de prijs). De coachee kan naast de coachsessies ook via e-mail of telefonisch contact hebben met de coach.
  • De facturen zijn aftrekbaar als kost en te betalen binnen de 14 dagen factuurdatum.

Bij interesse kunnen coachingsessies ook outdoor doorgaan. Geef dit gerust bij de intake door!  Kan je je moeilijk verplaatsen tot Lokeren of Belsele, dan kan je ook gebruik maken van e-coaching.  Het coaching gesprek verloopt dan via internet. Ook workshops voor verenigingen/bedrijven kunnen aangevraagd worden.

 

Stress coaching leent zich perfect voor het versterken van draagkracht en veerkracht in het domein van work-life.

 

Neem contact op via sofie@coachinglab.be of bel naar 0476 51 27 13