Veerkracht Coaching

Voor Veerkracht coaching werken we samen met Huis voor Veerkracht. Als certified partner begeleid ik leidinggevenden & bedrijven graag preventief.

Bij Veerkracht coaching ligt de focus ligt op mentale versterking, bekijken we waarom we het steeds moeilijker hebben met druk-druk-druk en conflicten op het werk. We leren stress terug in te zetten waarvoor het dient: een kompas! In veerkracht coaching leer je hoe stress in ons brein tot stand komt. Het is namelijk niet de hoeveelheid stress die ons parten speelt, wél de manier hoe we er mee omgaan. Met tips & trics kan je na één of meerdere sessies zelf aan de slag om overprikkeling te reduceren.

 

 

Wil je als bedrijf of leidinggevende inzetten op welzijn in jouw team? Boek een workshop en kom tegemoet aan de welzijnswet.

 

Tarieven particulier:

  • Coaching sessie: € 60/uur of € 90/anderhalf uur (excl. BTW voor zelfstandigen)
  • Intakegesprek telefonisch: gratis

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voor de geplande datum gratis geannuleerd worden, daarna wordt een annulatiekost van 30 euro aangerekend.

 

Tarieven business:

  • Coachingsessie: € 125/uur excl. BTW 
  • Coachinggesprekken vinden plaats op een externe locatie in Lokeren/Belsele (inbegrepen in de prijs). De coachee kan naast de coachsessies ook via e-mail of telefonisch contact hebben met de coach.
  • De facturen zijn aftrekbaar als kost en te betalen binnen de 14 dagen factuurdatum.

 

Tarieven workshops inhouse: € 400 per dagdeel (3u)

 

Tarieven workshops op locatie: op aanvraag

 

Neem contact op via sofie@coachinglab.be of bel naar 0476 51 27 13