Stress Coaching

Voor stress coaching werken we samen met Huis voor Veerkracht. Als certified partner begeleid ik particulieren & bedrijven graag preventief en curatief.

We zijn geprogrammeerd om in stress te schieten en wantrouwig te reageren op alles wat nieuw of anders is. Op alles wat onze identiteit, onze vertrouwde manier van leven en vaste gewoontes bedreigt. Dat is ons oerinstinct. Zo hebben we ooit leren overleven.

 

In Stress coaching komt aan bod waarom we het steeds moeilijker hebben met druk-druk-druk en conflicten op het werk. We leren stress terug in te zetten waarvoor het dient: een kompas! In stress coaching leer je hoe stress in ons brein tot stand komt. Het is niet de hoeveelheid stress die ons parten speelt, wél de hersteltijd die we niet respecteren. Met tips & trics kan je na één of meerdere sessies zelf aan de slag om chronische stress te reduceren. Doel: stress integreren in jouw werk en leven.

 

Bij Stress coaching ligt de focus ligt op fysiek/mentaal herstel of versterking. Wil je ook komaf maken met lichamelijke kwalen die gepaard gaan met mentale overbelasting? In de groepspraktijk kan je beroep doen op osteopathie specifiek gericht op de problematiek. We verwijzen ook graag door naar Zenscan indien je met voeding aan de slag wil gaan en verschillende Yoga & Pilates momenten in de buurt.

 

Tarieven particulier:

  • Coaching sessie: € 60/uur of € 90/anderhalf uur (excl. BTW voor zelfstandigen)
  • Intakegesprek telefonisch: gratis

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voor de geplande datum gratis geannuleerd worden, daarna wordt een annulatiekost van 30 euro aangerekend.

 

Tarieven business:

  • Coachingsessie: € 125/uur excl. BTW 
  • Coachinggesprekken vinden plaats op een externe locatie in Lokeren/Belsele (inbegrepen in de prijs). De coachee kan naast de coachsessies ook via e-mail of telefonisch contact hebben met de coach.
  • De facturen zijn aftrekbaar als kost en te betalen binnen de 14 dagen factuurdatum.

Bij interesse kunnen coachingsessies ook outdoor doorgaan. Geef dit gerust bij de intake door!  Kan je je moeilijk verplaatsen tot Lokeren of Belsele, dan kan je ook gebruik maken van e-coaching.  Het coaching gesprek verloopt dan via internet. Ook workshops voor verenigingen/bedrijven kunnen aangevraagd worden waarbij gebruik kan gemaakt worden van de KMO portefeuille.

 

Stress coaching leent zich perfect voor het versterken van draagkracht en veerkracht in het domein van work-life.

 

Neem contact op via sofie@coachinglab.be of bel naar 0476 51 27 13