Start to lead

 

Voor wie?

Je bent leidinggevende en stuurt een (klein) team aan. Gefeliciteerd! Je hebt promotie gemaakt, was klaar voor ‘the next step’, je hebt het roer in een familiebedrijf overgenomen of nieuwe verantwoordelijkheden gekregen in een organisatie.

 

Maar hoe pak je die nieuwe verantwoordelijkheden nu het beste aan? Het is nu aan jou om jouw collega’s te motiveren. De neiging om het zelf maar op te lossen, moet je regelmatig onderdrukken. En hoewel je nooit boven een ander zal gaan staan omdat je een gewoon mens bent gebleven, wordt er wel van jou verwacht dat je de touwtjes in handen neemt, motiveert, inspireert, de visie van het bedrijf uitdraagt en al die verschillende mensen in jouw team op nét de juiste manier laat groeien. Situationeel leiderschap zag je vaag misschien al eens passeren in een boek of cursus, maar hoe pas je dat nu in hemelsnaam allemaal toe? In mensentaal graag!

 

Herkenbaar?

Dan is de coaching module “startend leidinggeven” mogelijks iets voor jou!

 

Wat mag je verwachten van deze module?

  • Je krijgt inzicht op jouw eigen leiderschapsstijl met jouw unieke kwaliteiten maar ook jouw uitdagingen
  • Je krijgt tips & trics om de meetlat te bepalen als leidinggevende en ondersteuning te bieden in de juiste rol (manager, leider, coach)
  • Jouw eigen coach biedt jou een spiegel, klankbord en vertrouwenspersoon in één en helpt je gericht actie ondernemen om te komen bij wat je wilt oogsten

 

Praktisch

De module bestaat uit een trainingssessie van 1/2 dag waarbij je zicht krijgt op een stukje theorie rond leiderschap en zicht krijgt op je eigen leiderschapsstijl.

 

In de module zitten ook 3 intervisiemomenten waarbij we actuele cases bespreken. Waar loop je tegen aan, waar heb je ondersteuning nodig. Bijkomende individuele coachings kunnen steeds geboekt worden naargelang de noden.

 

Deze workshop kan ingepland worden vanaf 5 deelnemers met een maximum van 10 deelnemers om voldoende interactie te garanderen.

 

Tarieven op aanvraag

  • Inhouse training incl. individueel leadership profiel + 3 intervisiemomenten
  • Bijkomende coaching sessies optioneel

Neem contact op via 0476 51 27 13 of mail me via sofie@coachinglab.be