Life Coaching

Herstel de natuurlijke beweging

We zijn geprogrammeerd om in stress te schieten en wantrouwig te reageren op alles wat nieuw of anders is. Op alles wat onze identiteit, onze vertrouwde manier van leven en vaste gewoontes bedreigt. Dat is ons oerinstinct. Zo hebben we ooit leren overleven.

 

In Life coaching komt aan bod waarom we het steeds moeilijker hebben met druk-druk-druk en conflicten op het werk of in een relatie. Waar verlies je verbinding, wat ligt aan de bron en hoe kunnen we die terug corrigeren. Thema’s zoals perfectionisme, eigenwaarde & zelfvertrouwen, faalangst, loyaliteit, verantwoordelijkheid,… komen hier aan bod.

 

We starten met een sessie van een uur tot anderhalf uur. Vanuit jouw vraag kijken we welke richting we uitgaan en kan je telkens een nieuwe sessie vastleggen. Prijs per sessie van een uur is € 50 (excl BTW voor zelfstandigen).

Bij interesse kunnen coachingsessies ook outdoor doorgaan. Geef dit gerust bij de intake door!  Kan je je moeilijk verplaatsen tot Lokeren of Belsele, dan kan je ook gebruik maken van e-coaching.  Het coaching gesprek verloopt dan via internet.

 

Life coaching leent zich perfect voor het versterken van draagkracht en veerkracht in het domein van work-life.

 

Neem contact op via sofie@coachinglab.be of bel naar 0476 51 27 13