Leadership Coaching

Wij coachen heel wat (startend) leidinggevenden, gericht op het ontwikkelen van Leadership skills.  We geloven sterk in de methodiek van dienend leidinggeven “Hard voor resultaten, zacht voor mensen”. Vanuit de missie & visie van jouw organisatie, checken we de meetlat en bekijken we hoe je als leidinggevende in de juiste rol ondersteuning kan bieden aan jouw team voor het behalen van optimale resultaat. Als startpunt werken we met jouw Facet5 persoonlijkheidsprofiel waarbij jouw natuurlijke leiderschapsstijl wordt uitgelicht. Een voorbeeld van zo’n rapport kan je hier doornemen.

 

 

Daarnaast kunnen wij ook een leertraject op maat verzorgen voor een groep van leidinggevenden in jouw organisatie. Sommige van jouw huidige werknemers zijn binnenkort misschien wel de nieuwe leidinggevenden van jouw organisatie. In hoeverre zijn deze toekomstige leiders al klaar voor dergelijke belangrijke opdracht. Maar misschien zijn jouw huidige leidinggevenden ook wel toe aan een luisterend oor, een spiegel, een sparring partner op maat.

 

CoachingLab helpt huidige en toekomstige leiders te laten uitgroeien tot inspirerende personen die anderen kunnen begeesteren en motiveren. Wij ondersteunen bedrijven en leidinggevenden o.a. met:

  • Potentieel bepalingen
  • Individuele coaching (ondersteuning bij concrete cases, hoe feedback geven, conflicthantering, teamdynamiek vergroten,…)
  • Training
  • Team coaching en faciliteren binnen teams

Informeer voor een coachingtraject of boek een training via sofie@coachinglab.be Prijzen op aanvraag.

 

Heb je ambitie voor een leidinggevende rol en wil je een objectieve meting? Ben je uitgenodigd voor een assessment center en wil je een optimale voorbereiding met een ervaren assessor? Verhoog je slaagkansen en boek een coaching!