Career Coaching

Breng talent in kaart

De meeste mensen gaan door het leven in een soort automatisme: we leren heel goed iets te kunnen, en vervolgens leren we dat nog beter te doen. Maar we leren nooit wààrom we doen wat we doen. En dat is eigenlijk heel gek. Vroeg of laat komt er een moment van twijfel en onrust over de ingeslagen weg.

 

In Career coaching kijken we verder dan “aangeleerde” competenties, maar gaan we op zoek naar jouw talenten en jouw kernkwaliteiten. Pas als jouw talenten jouw sterkste competenties blijken, haal je energie uit jouw werk in plaats van ze te verliezen.

Ben je herstellende van burn-out en heb je voldoende draagkracht voor een heroriëntatie, dan ben je ook hier aan het juiste adres. Je krijgt inzicht in jouw kernkwaliteiten en ontdekt welke valkuilen jou parten spelen. Nadien kunnen we kijken naar werkhervatting en hervalpreventie.

 

Geen zin in een lang traject maar nood aan een klankbord wanneer het je uitkomt? Je kan kiezen voor een speedcoaching waarbij we starten met een sessie van een uur tot anderhalf uur. Vanuit een loopbaanvraag kijken we welke richting we uitgaan (work-life) en kan je telkens een nieuwe sessie vastleggen. Prijs per sessie van een uur is € 50 (excl BTW voor zelfstandigen).

 

Kom je in aanmerking voor loopbaancheques, dan kan je deze inzetten voor een VDAB loopbaanbegeleidingstraject dankzij een samenwerking met Aligno. We werken dan met een Persoonlijk Ontwikkelingsplan. Met één cheque heb je recht op 4 uur coaching, op te nemen in minimum 2 keer. Meer info kan je vinden op de website van VDAB. Je kan ook de loopbaancheques gebruiken voor een coaching rond loopbaan met zorg. 

 

i.s.m.                                

 

Coaching sessies gaan door in Belsele (We Care groepspraktijk) of Lokeren. Bij interesse kunnen coaching sessies ook outdoor doorgaan. Geef dit gerust bij de intake door!  Kan je je moeilijk verplaatsen tot bij mij, dan kan je ook gebruik maken van e-coaching.  Het coaching gesprek verloopt dan via internet.

 

Neem contact op via sofie@coachinglab.be of bel naar 0476 51 27 13