Career Coaching

De meeste mensen gaan door het leven in een soort automatisme: we leren heel goed iets te kunnen, en vervolgens leren we dat nog beter te doen. Maar we leren nooit wáárom we doen wat we doen. En dat is eigenlijk heel gek. Vroeg of laat komt er een moment van twijfel en onrust over de ingeslagen weg.

 

In Career coaching kijken we verder dan “aangeleerde” competenties, maar gaan we op zoek naar jouw talenten en jouw kernkwaliteiten. Pas als jouw talenten jouw sterkste competenties blijken, haal je energie uit jouw werk in plaats van ze te verliezen.

 

Coachinglab is gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding voor hoger opgeleiden en zelfstandigen.

 

Kom je in aanmerking voor loopbaancheques, dan kan je deze inzetten voor een VDAB loopbaanbegeleidingstraject dankzij een samenwerking met Aligno. We werken dan met een Persoonlijk Ontwikkelingsplan. Met één cheque heb je recht op 4 uur coaching, op te nemen in minimum 2 keer. Meer info kan je vinden op de website van VDAB. Je kan ook de loopbaancheques gebruiken voor een coaching rond loopbaan met zorg. 

 

Heb je geen recht op loopbaancheques? De prijs per sessie van een uur is € 50 (excl BTW voor zelfstandigen).

 

i.s.m.                                

 

Coaching sessies gaan door in Belsele (We Care groepspraktijk) of Lokeren. Bij interesse kunnen coaching sessies ook outdoor doorgaan. Geef dit gerust bij de intake door!

 

Neem contact op via sofie@coachinglab.be of bel naar 0476 51 27 13