Coachings

CoachingLab ondersteunt groei en ontwikkeling voor iedereen die vooruit wil. We zijn een wegwijzer in een one-to-one traject of binnen een bedrijfscontext.

 

Coaching is erop gericht doelen te verwezenlijken, net zoals in topsport. We starten met de verwachtingen scherp te stellen: waar wil je naar toe als bedrijf, individu of als team?  Tijdens een coaching sessie krijg je inzichten en creëer je zo een groter bewustzijn van jouw eigen denken en handelen. Stap voor stap kom je dichter tot jouw doel met de coach als facilitator. Uiteindelijk ben jij het die de beweging moet maken.

 

Onze expertise ligt in loopbaanbegeleiding (met VDAB loopbaancheques) voor hoger opgeleiden, coaching van (startend) leidinggevenden en teamcoaching. Ook rond wellbeing kan een coaching aangevraagd worden om zicht te krijgen op energiegevers & nemers van jezelf of jouw team.

 

Wil je een all-in-one coaching? Dat kan! Coachinglab houdt van efficiëntie en met deze coaching hoef je niet te kiezen. Boek deze coaching om zicht krijgt op jouw drijfveren, sterke en te ontwikkelen competenties, team DNA, leadership DNA én ideale loopbaan. We gebruiken vanaf augustus ’18 hiervoor Facet5. Deze tool leent zich perfect voor individuele als teamcoaching. Vraag een voorbeeldrapport op via sofie@coachinglab.be

Coachings kunnen doorgaan in Lokeren of in de praktijk in Belsele maar evengoed in company of op locatie. Vraag naar beschikbaarheden en prijzen via sofie@coachinglab.be of bel naar 0476 51 27 13.