Coachings

CoachingLab ondersteunt persoonlijke groei en ontwikkeling op verschillende manieren. We zijn een wegwijzer in een one-to-one traject of binnen een bedrijfscontext. Coachings kunnen mild of spicy zijn, afhankelijk welke persoonlijke bewegingen aan bod (mogen) komen.

 

Je laten begeleiden door een coach betekent trouwens niet per definitie dat je een probleem hebt. En het is al zeker niet alleen voor topsporters. Maar zij zijn wel de koplopers om lichaam & geest in balans te houden, ook als ze op de bank zitten met een blessure.

 

Coaching is gericht op het versterken van je kwaliteiten en het werken aan mogelijke aandachtspunten op mentaal vlak (perfectionisme, zelfvertrouwen, assertiviteit, hechting,…). Tijdens deze coachingsessies krijg je inzichten mee die je mentale vaardigheden en draagkracht zullen verbeteren en je sterker doen staan op het werk én in het leven.

 

CoachingLab heeft bijzonder affiniteit met het coachen van startende leidinggevenden, KMO bedrijfsleiders, freelancers.

 

Wil je weten of coaching iets voor jou is?

 

Boek een life coaching als je meer flow in jouw leven wil.

 

Boek een career coaching als je een beweging wil maken in jouw job.

 

Boek een leadership coaching of teamcoaching als je als bedrijf wil inzetten op een harmonieus team.

 

Coachings kunnen doorgaan in Lokeren of in de praktijk in Belsele maar evengoed in company of op locatie. Vraag naar beschikbaarheden en prijzen via sofie@coachinglab.be of bel naar 0476 51 27 13.